Kesytetään stressi yhdessä  –  Ressi veks! -voimavaravalmennus käyttöön

Mitä sinulle kuuluu? -hankkeessa on kehitetty toimintamalli stressinhallinnan, hyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseen. Ressi veks! -voimavaravalmennus pilotoitiin keväällä 2019 Siikajoen kunnassa nuorten aikuisten työvalmennuksen ja etsivän nuorisotyön asiakkaille. Sittemmin toimintamallia on hyödynnetty Siikajoella muun muassa etsivässä nuorisotyössä, nuorten työvalmennuksessa sekä nuorisotyön, perusopetuksen ja lukio-opetuksen välisessä yhteistyössä.

Ressi veks! -valmennusmallia voidaan soveltaen käyttää millä tahansa paikkakunnalla esimerkiksi kuntouttavassa työtoiminnassa, mielenterveystyössä, seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyössä sekä erilaisissa kolmannen sektorin palveluissa. Voimavaravalmennus voidaan toteuttaa myös oppilaitoksissa tai opiskelijaterveydenhuollossa opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen.

Tutustu Ressi veks! -valmennukseen ja sen monipuolisiin käyttökohteisiin oheisten videoiden avulla. Videot on toteutettu Mitä sinulle kuuluu? -hankkeen ja Oulun Hiippakunnan yhteistyönä. Lämpimät kiitokset hyvästä yhteistyöstä hiippakuntasihteeri Saija Kronqvistille ja kuvaaja & editoija Lauri Aallolle.


Ressi veks -ohjaajan oppaan kansilehti

Ammattilaisten vapaaseen käyttöön on julkaistu Ressi veks! – ohjaajan opas, joka on saatavilla painettuna (tiedustelut: Anne Miettinen p. +358 50 408 1103 / anne.miettinen@diak.fi ) ja sähköisenä hankkeen kotisivulla www.mitasinullekuuluu.fi.

Lataa ohjaajan opas itsellesi täältä.