Mitä sinulle kuuluu? -hanke tiedottaa:

Siikajoen kunnan ihmisten hyvinvointi ja riskiryhmien terveydentilan turvaaminen on meille erittäin tärkeää. Suomen hallitus antoi linjauksensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme muutoksista.

Jos sinulla on kysyttävää, huolia tai murheita, tai muuten vain haluat olla yhteydessä, niin meidät tavoittaa ainakin puhelimella, sähköpostilla, Skypellä ja Facebookista. Yhteystiedot löydät täältä

Kesytetään stressi yhdessä  –  Ressi veks! -voimavaravalmennus käyttöön

Mitä sinulle kuuluu? -hankkeessa on kehitetty toimintamalli stressinhallinnan, hyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseen. Ressi veks! -voimavaravalmennus pilotoitiin keväällä 2019 Siikajoen kunnassa nuorten aikuisten työvalmennuksen ja etsivän nuorisotyön asiakkaille. Sittemmin toimintamallia on hyödynnetty Siikajoella muun muassa etsivässä nuorisotyössä, nuorten työvalmennuksessa sekä nuorisotyön, perusopetuksen ja lukio-opetuksen välisessä yhteistyössä.

Ressi veks! -valmennusmallia voidaan soveltaen käyttää millä tahansa paikkakunnalla esimerkiksi kuntouttavassa työtoiminnassa, mielenterveystyössä, seurakunnan nuoriso- ja diakoniatyössä sekä erilaisissa kolmannen sektorin palveluissa. Voimavaravalmennus voidaan toteuttaa myös oppilaitoksissa tai opiskelijaterveydenhuollossa opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen.

Ammattilaisten vapaaseen käyttöön on julkaistu Ressi veks! – ohjaajan opas, joka on saatavilla painettuna (tiedustelut: Anne Miettinen p. +358 50 408 1103 / anne.miettinen@diak.fi ) ja sähköisenä hankkeen kotisivulla www.mitasinullekuuluu.fi.

Tutustu Ressi veks! -valmennukseen ja sen monipuolisiin käyttökohteisiin oheisten videoiden avulla. Videot on toteutettu Mitä sinulle kuuluu? -hankkeen ja Oulun Hiippakunnan yhteistyönä. Lämpimät kiitokset hyvästä yhteistyöstä hiippakuntasihteeri Saija Kronqvistille ja kuvaaja & editoija Lauri Aallolle.

 

 

Antaudu taideiden maailmaan!

Retki Kokkolaan siirretty syksyyn.

Seuraa ilmoitteluamme.

Etäyhteyden suunnittelu

Olisitko ystäväni?

Yksinäisyyttä voivat kaikki: nuoret, aikuiset ja vanhukset.  Ikään, sukupuoleen tai kulttuuritaustaan katsomatta.

Yksinäisyyttä voi aiheuttaa esimerkiksi välimatka perheeseen, elämäntilanne tai koronapandemia.

Ystävyyden solmiminen voi olla hankalaa monista eri syistä.

Vapaaehtoisen ystävän kanssa voi keskustella myös verkossa.

Kartoitamme ystävätoiminnan käynnistämistä Siikajoella!

Lisätietoja Riina Varila 040 831 3312 tai riina.varila@centria.fi.

Olemme osaltamme mukana

Paavolan Kototuvan toiminnassa.

Seuraa ilmoittelua!